ComponentSpace

Forums



Failed to receive SAML response by HTTP post


Failed to receive SAML response by HTTP post

Author
Message
nivas17
nivas17
New Member
New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 1, Visits: 11
We are encountering "Failed to receive SAML response by HTTP post" exception message with .NET Framework 4.7.2

we are Unable to get the response using ReceiveSAMLResponseByHTTPPost Method for SSO Implementation,

TraceLogs attached !

With .NET Framework 4.6.1, response Elements for ReceiveSAMLResponseByHTTPPost  works perfect,

Attachments
Trace.log (3 views, 2.00 KB)
ComponentSpace
ComponentSpace
ComponentSpace Development
ComponentSpace Development (2.9K reputation)ComponentSpace Development (2.9K reputation)ComponentSpace Development (2.9K reputation)ComponentSpace Development (2.9K reputation)ComponentSpace Development (2.9K reputation)ComponentSpace Development (2.9K reputation)ComponentSpace Development (2.9K reputation)ComponentSpace Development (2.9K reputation)ComponentSpace Development (2.9K reputation)

Group: Administrators
Posts: 2K, Visits: 4.6K
I doubt the issue is related to the .NET framework version.
The log shows the following being received:
GET /AssertionInternal HTTP/1.1
The referrer is:
http://localhost:58986/Login
The SAML response must be sent in an HTTP Post with SAMLResponse post data.
I suggest using the browser developer tools to capture the network traffic to determine why you're receiving an HTTP Get instead.

Regards
ComponentSpace Development
GO


Similar Topics


Execution: 0.000. 4 queries. Compression Enabled.
Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Social Logins

Select a Forum....









ComponentSpace Forums


Search